HTML

Zárszerelés - zárcsere

Zárcsere, zárszerelés házilagos elvégzése jó döntés-e vagy sem? Nos olvassa el oldalunkat és döntse el! Zárszerelés és zárcsere mi, miért!

Friss topikok

Címkék

Archívum

Zárszerelés, Ajtózárak szakszerű kicserélése

2012.05.25. 22:29 zergetomi

 

Zárszerelés - Zárcsere

06-70-237-74-71  06-30-827-33-60

Non-stop ügyelet:  06-1-321-91-13

 

Az ajtózárakat minőségi és precíz munkával szabad csak felszerelni, ellenkező esetben a biztonság és a minőség kárára megy. A zárszerelés házilag végezve minden esetben problémásak.
 Házilag a zárszerelését nem lehet elvégezni szakszerűen. Zárfelszerelésénél elég egy kis eltérés és a zár már nem úgy fog működni ahogyan kellene és ezáltal nem tudja ellátni a funkcióját.

icon-locks24.jpg

Nagyon sokfajta zár létezik, így válogatni bőven van miből. De egyik sem egyforma biztonsági szempontból. Az olcsóbb kategóriájú zárak biztosan nem fognak olyan betörésvédelmet biztosítani mint egy Biztonsági zárak. A zárválasztásánál célszerű kikérni egy megfelelő végzettségű zárszerelő véleményét. Hogy milyen zárat is válaszunk ami megfelelően látja el funkcióját és megfelelő biztonságot biztosít.

mortiselock.jpg

 

A minőségi zárak ott kezdődnek, hogy több csaposok és több pontos zárnyelvei vannak. Ezeket a típusú zárakat nem tudjuk sem finom nyitással kinyitni de savazások,- fúrások és hasonló eszközökkel sem.

Gondosan válasszon zárat a zárszerelés során. Mindig a minőséget nézze és nem az árat. Azon nem szabad spórolni ami az otthonunk és a biztonságunk védelmét biztosítja.

QSlocks.jpg

 

Zárcsere igény szerint egy év garancia vállalással!

                                               06-70-237-74-71        06-30-827-33-60

                                Non-stop Ügyelet:      06-1-321-91-13

 

Ha az a probléma áll fent, hogy a zárainkat ki kell cserélni, sohasem szabad ismeretlen eredetű zárat választani. És a zárcsere házilag végzése sem jó megoldás. A zárcsere problémákat megfelelő szakemberrel szabad csak elvégeztetni és mindig ORIGINÁLT minőségi zárat szabad kérni. Ellenkező esetben a zárcsere nem minőségi munkával lesz elvégezve, illetőleg ha nem Originált zárakat kérünk, nem lehet benne biztosak, hogy esetleg nem-e lesz másnak is kulcsa lakásunkhoz.

 

258715.jpg

 

A zárcsere alkalmazásával nagyon sok problémás eseteket el lehet kerülni, mint például kizáródások , bent ragadások, elromlott zár és ezáltal nem működik. Ha esetleg most vásárolna lakást vagy lakást cserél a zárakat feltétlenül cseréltesse ki. Így biztos, hogy a volt tulajdonosnak vagy másnak nem lesz kulcsa leendő otthonához.

Zárcsere kérdéssel forduljon zárszerelő mestereinkhez, akik szaktanácsadással is ellátják, hogy hogyan tudja lakását betörés mentessé rakni.

 

Zárcsere ügyelet:  06-30-827-33-60 , 06-70-237-74-71 ,  06-1-321-91-13

 

Nagyon sok olyan esettel találkoztunk már a pálya futásunk alatt, ahol a tulajdonos nem gondolkodott megfelelően és a zárcserét házilag végezte el.  Vet valahol egy szerinte jó és biztonságos zárbetétet, majd fogta és mint ahogy apáink tették nekiállt házilag elvégezni a zárcsere problémát. Odáig el is jutott, hogy a zárat kicserélte. Csak mint egy laikus ember nem megfelelően tudta a helyére tenni a zárbetétet, így mikor a munkát elvégezte, bezárta lakásajtaját és itt jött a probléma a képbe, ki akart volna menni, de nem tudott. Mivel a zárcserét nem jól végezte el, így nem jól működött a zár és beragadt az ajtó.
Így a zárcsere helyet zárnyitásra is szorult.   Ha nem akar ön is így járni mint szegény ügyfelünk a zárcserét ne házilag végezze el. Hívjon időben zárszerelő mestert.

 

Reméljük tudtunk pár hasznos dolgot mondani a zárszerelés - zárcsere ügyeiben!

Megvédjük a betörésektől ha engedi!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zarszereleszarcsere.blog.hu/api/trackback/id/tr234546626
süti beállítások módosítása